U wilt langer zelfstandig thuis blijven wonen. Dat willen wij ook.

Nova is een gepassioneerde aanbieder van thuiszorg met jarenlang ervaring en toewijding om de kwaliteit van uw leven te behouden en verbeteren.

We zijn trots op ons succesvolle thuis dat is ontworpen om ouderen langer thuis en gezonder te laten wonen.

Nova Zorggroep

Nova is ontstaan door, voor en met gekwalificeerde verzorgenden. Wij zijn eerlijk, open en zorgzaam naar onze cliënten toe. Bij ons gaat het niet alleen om het bieden van thuiszorg, maar ook het behouden en verbeteren van uw kwaliteit van leven.

Samen met u en uw naasten zoeken we naar een oplossing. Nova biedt u de zorg die bij u past zodat u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Met persoonlijke aandacht geven wij de juiste ondersteuning.

Onze visie en missie

Nova is toegewijd aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg aan individuele cliënten en hun families. Wij werken samen met andere zorgprofessionals om u in uw totale zorgbehoefte te voorzien.

Bij Nova vinden we dat iedereen die we ondersteunen de mogelijkheid moet krijgen om het leven ten volle te blijven leiden. We moedigen cliënten actief aan om meer zelfredzaam te worden, om beslissingen voor zichzelf te nemen en uiteindelijk om verder te gaan naar meer onafhankelijke woonsituatie. De zorgwensen en bijbehorende behoeften van ons clienten dienen als uitgangspunt voor het samenstellen van het optimale zorgpakket. Doordat onze aanpak zich kenmerkt door persoonlijke aandacht en betrokkenheid, blijven wij te allen tijde op de hoogte van eventuele veranderingen van deze behoeften.

Onze prioriteit is het verlenen van zorg zoals wij zelf ook zorg zouden willen ontvangen. Dit doen wij door het inzetten van zorg bekwame professionals. Om deze belofte waar te maken, is goede training van het grootste belang. Niet alleen hebben we het meest ervaren personeel in dienst, maar we voorzien ze ook van een diepgaande ziektespecifieke training, zodat ze gespecialiseerde zorg aan onze cliënten kunnen bieden.

Kwaliteitszorg

Nova wilt u een complete zorgpakket aanbieden, waar u behoefte aan heeft. U krijgt een vaste zorgverlener, die samen met u een zorgplan zal opstellen. U wordt nauw betrokken bij de uitvoering van uw zorgplan. Ook zullen wij u regelmatig contacteren over uw ervaring met onze zorg. Met uw feedback kunnen wij onze diensten nog meer personaliseren en verbeteren.

Deskundige medewerkers
Zonder goede personeel zijn we nergens. Nova vindt het dan ook belangrijk dat onze medewerkers u met plezier wil en kan helpen. Onze medewerkers zijn hoogopgeleid, bevoegd en bekwaam om medische handelingen uit te voeren. Ook bieden wij hen tussentijdse bijscholing om up to date te blijven binnen hun vakgebied.

Privacy
Nova hanteert strikte regels rondom uw privacy gegevens van haar klanten. Onze medewerkers worden regelmatig op de hoogte gehouden over veranderingen in de privacy beleid. Uw dossier wordt in een beveiligde digitale omgeving beheerd en is alleen toegankelijk voor de relevante, door Nova geautoriseerde, medewerkers. Wij zullen uw gegevens nooit overdragen aan derden zonder uw toestemming.

Klanttevredenheid
Bij Nova staat de klant centraal. Wij luisteren graag naar wat onze klanten te zeggen hebben. Alleen op deze manier kunnen wij ons jong groeiende bedrijf meer karakter geven. Wij zijn constant bezig met het verbeteren van onze dienstverlening en daarom hebben wij klanten, zoals u, met een kritische blik nodig. Wij zullen u vragen om feedback en verbeterpunten.

Samenwerkingspartners

Om iedereen de beste zorg te kunnen bieden, werken wij samen met verschillende organisaties zoals de gemeente, welzijnsorganisaties, CIZ, zorgverzekeraars, huisartsen en ziekenhuizen.

Overzicht van onze samenwerkingspartners: