NPS score +67

In november van het afgelopen jaar hebben wij via de PREM vragenlijst Wijkverpleging de tevredenheid van onze cliënten laten meten. We zijn als organisatie enorm trots op de resultaten! 64,3% van de cliënten heeft de vragenlijst ingevuld. Hierdoor hebben we een goed beeld kunnen krijgen van onze zorg. Op de 9 hoofdonderdelen is onderzoek gedaan; vaste zorgverleners, afgesproken tijden, wensen, leven, aandacht, gemak, deskundigheid, gezondheid en kwaliteit.

Op alle 9 onderdelen scoort Nova Zorggroep van een 8,3 tot een 9,3. Dat is een hele mooie score! De hoogste score, namelijk een 9,3, is gegeven op de vraag ´kunt u met behulp van de zorgverleners beter omgaan met uw ziekte of aandoening´ Daarnaast scoren de onderdelen wensen (9,2) vaste zorgverleners (9,1), leven (9,1), gemak (9,1) en deskundigheid (9,1) allemaal boven de 9.

De NPS is gestegen van +63 in 2020 naar +67 in 2021. Dat is een mooie groei! De NPS score zegt iets over of cliënten onze organisatie zouden aanbevelen bij vrienden of familie. 66,67% van de cliënten zouden Nova Zorggroep zeker aanbevelen. Wij danken alle cliënten/naasten voor het invullen van de vragenlijst en streven ernaar deze mooie resultaten voort te zetten in 2022!